GÆSTEBOG

16-05-2020

Birgitte Hansen

meget spændende læsning her. Har altid fået at vide at min farmor stammede fra og brød med De Stærke Jyder". Der er nogle Israel og Israelsen i anerne, var det et "købt" navn?

25-03-2019

bjarne enghard smidstrup

hej henning

det er da utrolig hvad du har skrevet og fundet ud af det er spændende læsning og nu man sådan kender området jeg er født og opvokset i korning og vi har jo gået i klasse sammen i d år godt gået henning og også godt skrevet .

mvh bjarne

22-04-2017

Thorkil Lindved

Tak for din interessante hjemmeside. Godt gået. Her er masse af godt læsestof. Jeg har selv gået i Løsning Privatskole og blev konfirmeret efter Kingo Salmebog i 1951. Jeg har altid været godt tilfreds med den undervisning vi fik af Peter Kristensen. Den
har givet mig holdning og indhold af værdier til resten af livet.

30-08-2014

Ulla Gade

Hej Henning.
Mange tak for at du ville dele din viden med os andre. Jeg har ikke læst det hele endnu, for det er jo en større afhandling, men jeg vil vende tilbage snart og læse videre, og jeg kunne i øvrigt osse godt tænke mig at lave min egen hjemmeside.
Det vender vi tilbage til. v.h. Ulla

Hjemmeside 22-06-2013

Charlotte Hornbech Hansen

Hej og tak for kikket. Min nysgerrighed skal nok bringe mig tilbage,
Jeg har i min opvækst fået at vide at jeg nedstammer fra De Stærke Jyder, noget jeg synes havde en god klang uden jeg vidste hvad det betød. Min farmor havde en slægtsbog om Hans
Nielsen Smed, og min far og hans bror er de sidste der er nævnt i den i vores gren af familien. Men det er helt sikkert spændende at gå på jagt efter sine aner, for det har også betydning for ens identitet.